TALENT-SEARCH

 

 

Schaars talent vinden, start met de positionering van uw organisatie. Employer branding is vervolgens een essentiële voorwaarde voor  succesvolle werving van Talent.  In de veel te krappe vijver van talentvol personeel zal u zich als merk nog meer moeten onderscheiden van de concurrenten op de arbeidsmarkt. Talent House weet de talenten die bij uw organisatie passen te vinden. Daaraan gaat een professionele intake vooraf, zodat wij een goed zicht hebben op uw cultuurwaarden en verwachtingen. Daar waar gewenst kunnen wij van ook van advies voorzien om uw organisatie optimaal op de verwachtingen van de nieuwe generaties talenten in te richten.

 

Ons doel: Uw HR- strategie  en –uitvoering sluit optimaal aan bij de verwachtingen van de Talenten!

 

Wij starten met een intakegesprek waarin u de verwachtingen duidelijk maakt. Vervolgens stellen wij indien nodig het functieprofiel in concept op. Wij leggen dit profiel samen met onze voorstel voor goedkeuring aan u voor. Uit ervaring weten wij dat het uiteindelijk gaat om de details die wij zodoende ook ter bespreking aan u voorleggen.

 

Wij dragen zorg voor een uiterst effectieve campagne waarbij wij indien nodig ook gebruik kunnen maken van onze internationale contacten.

Tijdens het uitvoeren van onze search werkzaamheden houden wij frequent contact met u zodat u het proces goed kunt volgen.

 

Bij de voordracht van onze kandidaten ontvangt u een professioneel CV, rapportage van de ingewonnen referenties, een testrapport, interviewrapport  en uiteraard ons advies.

 

talenthouse

© 2015 Isphere BV webdesign

HOME

WIE WIJ ZIJN

ONZE DIENSTEN

ONS TEAM

TALENT-SEARCH

TALENT-ACADEMY

TALENT-POOL

TALENT-MOVE

CONTACT