talenthouse

TALENT-MOVE

 

 

Loopbaanontwikkeling is niet meer weg te denken in een arbeidsmarkt waar door voortdurende dynamiek elke werknemer zich continue moet aanpassen aan de veranderende eisen en behoeften van werkgevers. Flexibilisering van de arbeidsmarkt en technologische ontwikkelingen van arbeid maken werk en loopbanen onvoorspelbaar. Dit maakt dat iedereen die zich op de arbeidsmarkt (gaat) begeven, zich bezig zal moeten houden met loopbaanontwikkeling.

 

De perceptie en waardering over je baan wordt sterk bepaald door de inhoud, de omstandigheden en de interactie met je werkomgeving. Is er nog voldoende uitdaging? Ontwikkel en leer je nog? Kun je ‘je ei kwijt’? Krijg je naast geldelijke beloning ook waardering die je verdient? Voeg je iets toe en maak je verschil? Is het zinvol wat je doet? Na verloop van een aantal banen, bedrijven en werkomgevingen leer je steeds meer bij en verandert je perceptie over werk.

 

Voor jou het moment om deel te nemen aan onze programma’s die jou kunnen ondersteunen om goed zicht te krijgen op je talenten om die vervolgens met onze begeleiding te richten en succesvol te zijn met het vinden van je nieuwe opdracht of vaste functie.

 

Werkgevers die als gevolg van krimp of beëindiging of verandering van functie-eisen werknemers willen ondersteunen bij uitstroom kunnen gebruik maken van onze uitstroombegeleiding, waarbij begeleiding + scholing + werk alle mogelijkheden biedt om hen optimaal te faciliteren bij het maken van hun volgende loopbaanstap.

 

 

© 2015 Isphere BV webdesign

HOME

WIE WIJ ZIJN

ONZE DIENSTEN

ONS TEAM

TALENT-SEARCH

TALENT-ACADEMY

TALENT-POOL

TALENT-MOVE

CONTACT